Αναστασιάδης: «Απαράδεκτος ο Ντάνκαν»

  15/05/2019 08:35
Αναστασιάδης: «Απαράδεκτος ο Ντάνκαν»

Η όλη στάση του Άλαν Ντάνκαν το μόνο που δεν αντικατοπτρίζει είναι την ορθή πολιτική που θα έπρεπε να ακολουθεί η Μεγάλη Βρετανία ανέφερε το βράδυ της Τρίτης 14 Μαΐου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης. 

Προσερχόμενος στη Γενική Συνέλευση της ΟΕΒ, και κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του Βρετανού αξιωματούχου κ. Άλαν Ντάνκαν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι υπήρξε και παραμένει απαράδεκτος ο κ. Άλαν Ντάνκαν. 

«Θέλω να πιστεύω και θα γίνει το ανάλογο διάβημα προς την Πρωθυπουργό, διότι θεωρώ ότι η όλη στάση του το μόνο που δεν αντικατοπτρίζει είναι την ορθή πολιτική που θα έπρεπε να ακολουθεί η Μεγάλη Βρετανία με τα όσα συμφέροντα έχει στην Κύπρο, και η στήριξη που έτυχε η Βρετανία στις κρίσιμες ώρες που περνά υπήρξε χωρίς προηγούμενο, έστω και από τη μικρή μας χώρα η οποία έχει την ίδια ψήφο με τις υπόλοιπες», τόνισε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σημειώνοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται οι συμπεριφορές του εν λόγω κυρίου.

Ερωτηθείς αν είναι συμπεριφορές όπως αυτές που είχε o κ. Ντάνκαν "τύπου Κραν Μοντανά", ο Πρόεδρος  απάντησε «βεβαιότατα ναι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας