Φοιτητικός διαγωνισμός για σύνταξη άρθρου για τη Γαλάζια Ενέργεια

InBusinessNews  06/09/2019 15:31
Φοιτητικός διαγωνισμός για σύνταξη άρθρου για τη Γαλάζια Ενέργεια

To Ωκεανογραφικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου και η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), στα πλαίσια του έργου Maestrale, διοργανώνουν Συνέντευξη Τύπου (Press Conference) για τις Τεχνολογίες Γαλάζιας Ενέργειας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ., στην αίθουσα LRC 017 του Κτηρίου Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στα πλαίσια αυτά, προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων, όπως παρευρεθούν και ακολούθως να συντάξουν άρθρο για το εν λόγω θέμα. Στην εκδήλωση θα βρίσκονται αξιόλογοι προσκεκλημένοι στον τομέα οι οποίοι θα είναι στη διάθεση των παρευρισκόμενων για συζήτηση. 

Με το πέρας της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά το άρθρο τους μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 12.00 μ.μ., στην κα. Ανθή Χαραλάμπους, Προϊσταμένη Υπηρεσίας Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΟΕΒ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση acharalambous@oeb.org.cy. Στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος θα πρέπει να αναγράφεται «Υποβολή Άρθρου για τη Γαλάζια Ενέργεια».

Τα 2 καλυτέρα άρθρα θα βραβευτούν με χρηματικό έπαθλο ως εξής:
•    1ο Βραβείο: € 100
•    2ο Βραβείο: € 50
Παράλληλα, τα άρθρα που θα διακριθούν θα προωθηθούν σε μέσα μαζικής ενημέρωσης για δημοσίευση.

Για δηλώσεις συμμετοχής μόνο ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: 
https://forms.gle/su31qVsZPaupcr5Q7
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας