Βράβευση Staroil με το οικολογικό σήμα «Green Office»

  06/03/2019 08:56
Βράβευση Staroil με το οικολογικό σήμα «Green Office»

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα. Ιωάννα Παναγιώτου βράβευσε την εταιρεία Staroil  με το οικολογικό σήμα “Green Office” για την περιβαλλοντική της πολιτική που εφαρμόζει στους εργασιακούς της χώρους. 
 
Η απονομή του εν λόγω βραβείου προϋποθέτει την αυστηρή εφαρμογή και τήρηση συγκεκριμένων κριτηρίων που σχετίζονται με την εξοικονόμηση στην κατανάλωση ενέργειας και νερού, τη διαχείριση απορριμμάτων αλλά και τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού που ελαχιστοποιεί τη ρύπανση προς το περιβάλλον.
 
Παραλαμβάνοντας το βραβείο εκ μέρους της Staroil, η Αναπλητωτής Διευθύντρια κα. Λίλιαν Πέτρου δήλωσε : «Η  περιβαλλοντική συνείδηση, αποτελεί μια από τις βασικές αξίες και προτεραιότητες για την λειτουργία της Staroil. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία μας έχει θέσει από τις αρχές του 2018, σε εφαρμογή το CSR πρόγραμμα ‘Staroil goes Green’ που περιλαμβάνει ενέργειες και δράσεις με στόχο τη μείωση ρύπανσης, αλλά και προστασίας του περιβάλλον. Δίνοντας κύρια έμφαση στην ενίσχυση του οικοσυστήματος, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αποβάλλουμε από την καθημερινότητα μας λανθασμένες πρακτικές, η Staroil επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει το κοινό και άλλες εταιρείες να αγκαλιάσουν τέτοιου είδους ενέργειες έτσι ώστε όλοι μαζί, να κάνουμε την αρχή της αλλαγής».
 
Διαχειριστής του προγράμματος είναι η Κυπριακή Ένωση Προστασίας του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος CYMEPA και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κα. Ιωάννας Παναγιώτου.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας