Παγκόσμια Διάσκεψη για τη βιώσιμη ενέργεια

  28/09/2017 14:31
Παγκόσμια Διάσκεψη για τη βιώσιμη ενέργεια

Πραγματοποιείται στις 15 – 18 Ιανουαρίου 2018 στο Άμπου Ντάμπι η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τη βιώσιμη ενέργεια (WFES), η οποία, σύμφωνα με τους διοργανωτές, φιλοδοξεί να ξεκλειδώσει ευκαιρίες για μεγάλες επενδύσεις στην περιοχή των χωρών του αραβικού κόλπου στους τομείς της ανανεώσιμης ενέργειας.

Το WFES είναι το βήμα στο οποίο ηγέτες κυβερνήσεων, ηγετικές μορφές σκέψης, επιχειρηματίες, υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και χιλιάδες επισκέπτες συναντώνται για να συζητήσουν  τις τελευταίες εξελίξεις για τη μελλοντική ενέργεια. 

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης θα πραγματοποιηθούν επίσης οι εκδηλώσεις – εκθέσεις Expo Energy Expo, Solar Expo, Energy Storage & Batteries Expo, Διεθνής Διάσκεψη για το Νερό, Έκθεση Smart Water Expo & EcoWASTE.

Η Διεθνής Διάσκεψη WFES που είναι αφιερωμένη στην προώθηση της ενέργειας του μέλλοντος, της ενεργειακής απόδοσης και της καθαρής τεχνολογίας, συγκεντρώνει περισσότερους από 30.000 επισκέπτες από 175 χώρες.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, πρόκειται για ιδανική ευκαιρία για δικτύωση και παραγωγή προϊόντων από 639 εταιρείες, από 30 χώρες, που παρουσιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας.

Περισσότερα για τη Διάσκεψη στο διαδικτυακό χώρο της WFES εδώ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας