Υγραέριο κίνησης από την Πετρολίνα σε 5 πρατήρια

  16/08/2017 15:31
Υγραέριο κίνησης από την Πετρολίνα σε 5 πρατήρια

Πολύ σύντομα και συγκεκριμένα, μόλις εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες, η Πετρολίνα θα εγκαταστήσει πέντε αντλίες υγραερίου κίνησης σε ισάριθμο αριθμό πρατηρίων που τροφοδοτεί με καύσιμα σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της εταιρείας Ντίνου Λευκαρίτη στην εφημερίδα «ο Φιλελεύθερος» το πρώτο πρατήριο που εφοδιάζει η Πετρολίνα, στο οποίο εγκαταστάθηκε αντλία υγραερίου κίνησης είναι το πρατήριο Agip στην Αγλαντζιά και η κίνηση και ζήτηση του καυσίμου είναι ικανοποιητική.

Σύμφωνα με τον κ. Λευκαρίτη σε επόμενη φάση η Πετρολίνα σκοπεύει να εγκαταστήσει συνολικά 10 αντλίες υγραερίου κίνησης σε αντίστοιχο αριθμό πρατηρίων ικανοποιώντας τις ανάγκες σε όλες τις επαρχίες.

Πέραν αυτού, σημειώνεται ότι η Πετρολίνα διαθέτει δικές τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης υγραερίου κίνησης ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί τόσο τα δικά της πρατήρια όσο και πρατήρια άλλων πρατηριούχων.

Η εταιρεία είναι ακόμα σε θέση να μεταφέρει το υγραέριο κίνησης με δικό της αδειοδοτημένο από τις αρμόδιες υπηρεσίες βυτιοφόρο, ειδικό για μεταφορά του καυσίμου αυτού, σε οποιοδήποτε αδειοδοτημένο πρατήριο.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας