Φθηνότερη κίνηση με υγραέριο από τη Staroil

Αντώνης Αδάμου  11/08/2017 08:51
Φθηνότερη κίνηση με υγραέριο από τη Staroil

Η είσοδος του υγραερίου κίνησης στο λιανικό εμπόριο ταράζει τα νερά της αγοράς καυσίμων στην Κύπρο.

Το EnergyNews βρέθηκε στο πρατήριο της STAROIL στο Τσέρι, το πρώτο πρατήριο της εταιρείας το οποίο διαθέτει υγραέριο κίνησης και κατέγραψε με τον φακό του τη διαδικασία ανεφοδιασμού με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και διαδικασίες ασφάλειας.

Σύμφωνα με τον Διευθύνων Σύμβουλο της STAROIL Γιώργο Πέτρου, το υγραέριο κίνησης είναι ελκυστικό στον καταναλωτή καθώς είναι και πιο φιλικό στο περιβάλλον και πιο φθηνό, όσον αφορά τη λιανική τιμή πώλησης, σε σχέση με τη βενζίνη και το πετρέλαιο.

Για την εγκατάσταση του μηχανισμού εφοδιασμού υγραερίου κίνησης και την ασφάλεια των οδηγών κρίθηκε ορθή η επέκταση του υφιστάμενου πρατηρίου ούτως ώστε η αντλία υγραερίου κίνησης να βρίσκεται μακριά από τις αντλίες βενζίνης και λοιπών προϊόντων. Η επένδυση στο πρατήριο συμπεριλαμβανομένου της επέκτασης αλλά και της εγκατάστασης των μηχανισμών για τον εφοδιασμό υγραερίου κίνησης κόστισε περίπου 80 χιλιάδες ευρώ.

«Στα πλάνα της εταιρείας βρίσκεται η διενέργεια των απαιτούμενων κινήσεων για να είναι σε θέση στο άμεσο μέλλον να προσφέρει υγραέριο τουλάχιστον από ένα πρατήριο σε κάθε πόλη», δήλωσε στο EnergyNews o Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL Γιώργος Πέτρου.

Όπως εξήγησε ο κ. Πέτρου, η διαδικασία για χορήγηση αδειών για εγκατάσταση μηχανισμών εφοδιασμού υγραερίου είναι χρονοβόρα, οπότε αναμένεται η επόμενη εγκατάσταση σε πρατήριο να πραγματοποιηθεί στο διάστημα των επόμενων έξι μηνών.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι οδηγοί μπορούν να ανεφοδιαστούν υγραέριο κίνησης μόνο κατά τις εργάσιμες ώρες του πρατηρίου και πάντα από εκπαιδευμένο προσωπικό της STAROIL.

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας