Ξύλο και ενέργεια πάνε μαζί

  21/07/2016 10:35
Ξύλο και ενέργεια πάνε μαζί

Προτού βιαστείτε να αντικαταστήσετε τα παλαιά σας ξύλινα κουφώματα θυμηθείτε πως οι χειροποίητες κατασκευές αξίζουν. Είναι μια αναντικατάστατη παραδοσιακή τέχνη, έχουν αισθητική και εξαιρετική αντοχή.  
 
Τι κάνουμε λοιπόν για να τα διατηρήσουμε όλα αυτά αλλά και να μην χάνουμε ενέργεια; Με τη διαδικασία αναπαλαίωσης και αναβάθμισης των παλαιών ξύλινων κουφωμάτων επιτυγχάνετε η απαραίτητη εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς το υψηλό κόστος που απαιτείται για την αντικατάστασή τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τους ειδικούς. 
 
Μετατρέποντας τα παλαιά ξύλινα κουφώματα σε ενεργειακά κερδίζετε σε:
 
Εξοικονόμηση ενέργειας
Με την ανακατασκευή των ξύλινων κουφωμάτων και την τοποθέτηση ενεργειακών υαλοπινάκων, εξοικονομείτε ενέργεια και έχετε τους χαμηλότερους συντελεστές θερμικής αγωγιμότητας.
 
Αντοχή
Το ξύλο έχει χαρακτηριστική αντοχή, είναι ένα φυσικό υλικό και αποτελεί την πιο φυσική πρώτη ύλη. Είναι εύκολα επεξεργάσιμο και αξιοποιήσιμο σε διάφορες αρχιτεκτονικές εφαρμογές
 
Αισθητική
Διατηρώντας και αναπαλαιώνοντας τα ξύλινα κουφώματα διατηρείτε τον αρχικό χαρακτήρα του κτιρίου. Η αισθητική που προσδίδουν τα ξύλινα κουφώματα στο χώρο σας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά αξίζει να διατηρηθεί.
 
Οικονομία
Μετατρέποντας τα ξύλινα κουφώματα σε ενεργειακά κερδίζετε διπλά: το κόστος μετατροπής είναι πολύ μικρότερο την πλήρη αντικατάσταση ενώ ταυτόχρονα η εξοικονόμηση ενέργειας μειώνει σημαντικά το κόστος της θέρμανσης του χώρου σας.
 
Μειώστε λοιπόν το κόστος θέρμανσης και ψύξης του σπιτιού σας χωρίς να αλλάξετε τα κουφώματα. Η ανακατασκευή των παλιών είναι εφικτή για την απόλυτη θερμομόνωση και οικονομία. Η εξοικονόμηση ενέργεια θα ξεκινήσει από το πρώτο λεπτό, με απόλυτη στεγανοποίηση, θερμομόνωση 90%, ηχομόνωση 80% και τη ζεστασιά που μόνο το ξύλο προσφέρει
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας