Αναστασιάδης: Στον χάρτη με ισχυρά ερείσματα η Κύπρος μετά τα ευρήματα

  01/03/2019 12:36
Αναστασιάδης: Στον χάρτη με ισχυρά ερείσματα η Κύπρος μετά τα ευρήματα

Ευτυχές γεγονός που θέτει την Κύπρο στον χάρτη με ισχυρά ερείσματα, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης το αποτέλεσμα των ερευνών στο οικόπεδο 10 της κυπριακής ΑΟΖ, σημειώνοντας παράλληλα ότι το όλο θέμα χρειάζεται σοβαρότητα. 

Σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ερωτηθείς πώς αισθάνεται μετά τις ανακοινώσεις για τα ευρήματα στο οικόπεδο 10 της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε ότι «χρειάζεται σοβαρότητα. Είναι, βεβαίως, ένα ευτυχές γεγονός που θέτει την Κύπρο στον χάρτη, με ισχυρά ερείσματα. 
Θέλω να ελπίζω ότι και μελλοντικά θα έχουμε ακόμα καλύτερες εξελίξεις. 

Διαβεβαίωσε επίσης ότι ως Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας ενδιαφερόμεθα για την εξυπηρέτηση του συνόλου των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πρόσθεσε ακόμα ότι θέλει να ευελπιστεί ότι «σήμερα η Βουλή, τουλάχιστον αυτή είναι η εικόνα που έχω αποκομίσει από το σύνολο των πολιτικών ηγετών που με πάσα σοβαρότητα αντιλαμβάνονται τη σημασία, θα θεσπίσει σε νόμο το Εθνικό Ταμείο Υδρογονανθράκων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας