Προβλήματα διάβρωσης και «μάλλας» σε παραλίες

  07/08/2017 15:02
Προβλήματα διάβρωσης και «μάλλας» σε παραλίες

«Οι παραλίες “Πανταχού” και “Νησί” στην Αγία Νάπα παρουσιάζουν προβλήματα διάβρωσης και εμφάνισης "μάλλας", αντίστοιχα αναφέρει ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Κυριάκος Χατζηγιάννης.

Με ερώτηση του ο βουλευτής καλεί τον αρμόδιο υπουργό να πληροφορήσει τη Βουλή των Αντιπροσώπων κατά πόσο έχει δώσει οδηγίες για διεξαγωγή μελέτης των λόγων εμφάνισης των φαινομένων αυτών και, εάν ναι, «να μας κοινοποιήσει τα σχετικά συμπεράσματα, καθώς και πώς προτίθενται οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στην επίλυσή τους».

Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δηλαδή δεν έχει δώσει ακόμα οδηγίες για τη διεξαγωγή της εν λόγω μελέτης, ο βουλευτής καλεί τον αρμόδιο υπουργό να πληροφορήσει τη Βουλή «αν και πότε προτίθεται να το πράξει».
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας