Διαλέξεις ΟΕΒ για περιβαλλοντικά και ενεργειακά θέματα

Δελτίο τύπου  19/01/2018 10:30
Διαλέξεις ΟΕΒ για περιβαλλοντικά και ενεργειακά θέματα

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου κύκλου των ενημερωτικών διαλέξεων το 2017, με θέμα το περιβάλλον και την ενέργεια, συνεχίζει με τη διοργάνωση δεύτερης σειράς διαλέξεων σε επίκαιρα περιβαλλοντικά και ενεργειακά θέματα που ενδιαφέρουν ή/και επηρεάζουν τις επιχειρήσεις.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος των γενικότερων δράσεων που αναλαμβάνει η ΟΕΒ και αποβλέπουν στη διασφάλιση έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης των επιχειρήσεων για τρέχοντα θέματα. Η παρακολούθηση των συγκεκριμένων διαλέξεων θα έχει πολλαπλά οφέλη για τους συμμετέχοντες και παρέχεται από την ΟΕΒ προς τα Μέλη της ή Μέλη Συνδέσμων της χωρίς χρέωση. Για μη Μέλη ΟΕΒ, το τέλος συμμετοχής ανέρχεται στα 100 ευρώ +ΦΠΑ για συμμετοχή σε όλες τις διαλέξεις ή 15 ευρώ + ΦΠΑ για κάθε διάλεξη. Η παρακολούθηση των διαλέξεων από φοιτητές και εργαζόμενους στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα είναι δωρεάν.

Δήλωση συμμετοχής
Παρακαλούμε όπως επιλέξετε τη διάλεξη/εις που σας ενδιαφέρει/ουν στην ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/pj6K0cJKRxmCZzDx2 

Παρακαλούμε για την έγκαιρη υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής σας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις. 


 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας