Ημερίδα με θέμα την ασφάλεια εγκαταστατών φωτοβολταϊκών σε κτίρια

  19/01/2018 10:27
Ημερίδα με θέμα την ασφάλεια εγκαταστατών φωτοβολταϊκών σε κτίρια

Η Ένωση Βιομηχάνων Ηλιακής Ενέργειας Κύπρου (ΕΒΗΕΚ) και η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, το ΕΤΕΚ και τον Σύνδεσμο Εταιρειών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Κύπρου (ΣΕΑΠΕΚ), διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις)».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, μεταξύ των ωρών 10.00 πμ - 12.00 μμ, στα κεντρικά γραφεία της ΟΕΒ στη Λευκωσία, Αίθουσα Α, 1ος όροφος.

Στόχος της ημερίδας είναι να αναπτυχθούν οι απαιτήσεις της νομοθεσίας για την υγεία και ασφάλεια κατά το στάδιο σχεδιασμού και μελέτης κατασκευαστικών έργων (κυρίως κατοικιών και πολυκατοικιών), αλλά και κατά την εκτέλεση τους. Αναμένεται να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με τον σχεδιασμό κτιρίων και ειδικότερα με την αναγκαιότητα για ρύθμιση της πρόσβασης σε κτίρια. Η Ημερίδα επίσης στοχεύει στην ενημέρωση των αρμόδιων πολεοδομικών και οικοδομικών αρχών, αλλά και των μελετητών μηχανικών για την υποχρέωση τους για τήρηση των Κανονισμών που αφορούν θέματα ασφάλειας και υγείας στις οικοδομές κατά την εγκατάσταση και συντήρηση ηλιακών συστημάτων, κατά τον σχεδιασμό των κτιρίων, κυρίως κατοικιών.

Η ημερίδα απευθύνεται σε μηχανικούς, εγκαταστάτες, οικοδομικές και πολεοδομικές αρχές, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που απασχολείται με αυτό το αντικείμενο.
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας