Ρεύμα σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές τις ημέρες των γιορτών

  19/12/2017 09:35
Ρεύμα σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές τις ημέρες των γιορτών

Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου με ανακοίνωση της αναφέρει ότι η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους οικιακούς καταναλωτές δεν θα διακόπτεται, λόγω οφειλής, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι με προσήλωση στην κοινωνική της προσφορά και με ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες της περιόδου των εορτών, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου αποφάσισε και φέτος να μην διακόπτεται, λόγω οφειλής, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους οικιακούς καταναλωτές πελάτες της.   

Η απόφαση, σημειώνεται, έχει ισχύ για την περίοδο από 20 Δεκεμβρίου 2017 έως και 17 Ιανουαρίου 2018 και αφορά όλες τις οικιακές διατιμήσεις, δηλαδή τις διατιμήσεις 01, 02 και 08.

Οι οικιακοί καταναλωτές, στους οποίους έχει διακοπεί η παροχή ρεύματος λόγω οφειλής, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση επανασύνδεσης σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ. Η αίτηση θα εξετάζεται σύμφωνα με τη δυνατότητα ένταξης του πελάτη σε σχέδιο αποπληρωμής.  Σημειώνεται πως η ευνοϊκή απόφαση επανασύνδεσης δεν  περιλαμβάνει εκείνους που έχουν κατηγορηθεί για παράνομη ενέργεια κλοπής ρεύματος.

"Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι αγαθό ζωτικής σημασίας. Αποτελεί ευθύνη της ΑΗΚ η απρόσκοπτη παροχή και η ποιότητά του, με σεβασμό στον καταναλωτή" επισημαίνει στην ανακοίνωση της η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Πίσω στην αρχή της σελίδας