Σεμινάριο για ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις 

  09/09/2016 09:11
Σεμινάριο για ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις 

Σεμινάριο με τίτλο “Μελέτη Ηλεκτρικής Εγκατάστασης με βάση τους Κανονισμούς της 17ης Έκδοσης” διοργανώνει το Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικών. 

Η σωστή και αποτελεσματική εφαρμογή των μεθόδων όπως αυτές καθορίζονται στους Κανονισμούς της 17ης Έκδοσης είναι απαραίτητη για το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η 16η έκδοση σταμάτησε να εκδίδεται από το 2004, όλοι οι κατασκευαστές υλικών  εφαρμόζουν πλέον τις νέες οδηγίες στα προϊόντα τους.

Κατ’ επέκταση στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση στην 17η Έκδοση.

Το σεμινάριο αποσκοπεί στην ουσιαστικά στην εφαρμογή των μεθόδων για τη σχεδίαση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και στην προετοιμασία μελέτης και ετοιμασίας εντύπων για έλεγχο από την Αρχή Ηλεκτρισμού με βάση τους Κανονισμούς της 17ης Έκδοσης. 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία. Θα κρατήσει έξι ημέρες και συνολικά 35 ώρες, από τις 21 Σεπτεμβρίου ως τις 8 Οκτωβρίου, θα είναι στα ελληνικά και κοστίζει €235, καθώς τα €595 επιχορηγούνται από την ΑνΑΔ. Για άνεργους και φοιτητές δίνονται ειδικές τιμές. 

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας