Νέα επαγγελματική στέγη για την EnergyIntel

  15/03/2019 10:03
Νέα επαγγελματική στέγη για την EnergyIntel

Η EnergyIntel, µε µακροχρόνια εξειδίκευση σε συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και προσφοράς στην αειφορία, αλλάζει επαγγελματική στέγη και μας υποδέχεται σε ένα πανέμορφο διατηρητέο αρχοντικό στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου 1, στην Παλλουριώτισσα με ειδικά διαμορφωμένους χώρους εκπαίδευσης συνεργατών και πελατών.  

Η μετακόμιση ήρθε να στεγάσει τις καινούργιες ανάγκες της εταιρείας, μιας και ο κύκλος εργασιών έχει επεκταθεί σε νέα ενεργειακά έργα, πέραν των οικιστικών μονάδων.

Η EnergyIntel ιδρύθηκε το 2006 µε όραμα τη διάδοση της ηλιακής ενέργειας ως επιλογή σε όλες τις καθημερινές µας ανάγκες και µε µμεγάλη εξειδίκευση στις λύσεις ηλιακών θερμικών συστημάτων για θέρμανση/ψύξη, φωτοβολταϊκά, αντλίες θερμότητας, εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας µέσω έξυπνων συστημάτων ελέγχου και τζάκια βιο-αιθανόλης.

Σήμερα η ομάδα της Energy Intel αποτελείται από μια ομάδα νέων επιστημόνων, που εργάζονται με πάθος όραμα και συνεχή επαγγελματική γνώση στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και είναι οι πλέον ειδικοί στον τομέα τους, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες καθημερινά.
 
energyintel2


Στην νέα επαγγελματική τους στέγη, θα μεταφερθούν και οι υπηρεσίες της Eco Home με Eco – Friendly επιλογές για το σπίτι, αγνά κυπριακά καλλυντικά και με υπέροχα αντικείμενα όλα ξεχωριστά και με οικολογική συνείδηση.  Η Εco Ηome αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της και θα εξυπηρετεί το κοινό πλέον μόνο διαδικτυακά, μέσω του εύχρηστου online shop, προσφέροντας ξεχωριστές eco – λύσεις έτσι όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και με παράδοση σε όλη την Κύπρο. 

Όπως μας είπε η κυρία Ηροδότου, διευθύντρια της Energy Intel, “στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει την συνεχή αναβάθμιση υπηρεσιών στο πελατολόγιο της,  με γνώμονα το περιβάλλον και την ενέργεια”.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας