Μετονομασία και νέα πρότυπα Εni στα πρατήρια Αgip

  30/01/2017 12:27
Μετονομασία και νέα πρότυπα Εni στα πρατήρια Αgip

Για ακόμα δέκα χρόνια ανανέωσαν τη συνεργασία τους η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠEΤΡΟΛΙΝΑ και ο ιταλικός κολοσσός Εni S.p.A,. Η νέα συμφωνία, η οποία εφαρμόζεται από την 1η Ιανουαρίου 2017, περιλαμβάνει την ανανέωση του δικαιώματος χρήσης των εμπορικών ονομάτων και σημάτων Εni σε πρατήρια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

Βάσει της νέας συμφωνίας όλα τα πρατήρια Αgip που λειτουργούν στην Κύπρο θα μετονομαστούν σε Εni και θα φέρουν τα νέα πρότυπα  της ιταλικής εταιρείας.

Η ανανέωση της συνεργασίας για ακόμα 10 χρόνια υπογράφηκε στα κεντρικά γραφεία  της Eni στη Ρώμη, στις 13 Ιανουαρίου 2017, από τον Εκτελεστικό Σύμβουλο της PETROLINA (HOLDINGS) PUBLIC LTD, κ. Κωστάκη Ν. Λευκαρίτη και τον κ. Giuseppe Ricci, Chief Refining & Marketing Officer της Eni S.p.A, στην παρουσία της διευθυντικής ομάδας του δικτύου πρατηρίων και λιπαντικών των δύο πλευρών. 

Εξίσου σημαντική είναι η ανανέωση της συνεργασίας της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ με την Εni S.p.A. στον τομέα των λιπαντικών. Η συνεργασία περιλαμβάνει την αποκλειστική άδεια εισαγωγής και εμπορίας λιπαντικών, γράσων και ειδικών υγρών Εni στην Κύπρο. 

Oι δύο συμφωνίες εντάσσονται στο στρατηγικό πρόγραμμα ανάπτυξης και ενδυνάμωσης του σήματος Εni στην κυπριακή αγορά σε επίπεδο δικτύου πρατηρίων και εμπορίας λιπαντικών από την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ η οποία είναι διαχρονικά στρατηγικός συνεργάτης της Εni. 

Όπως υπογραμμίζει σχετική ανακοίνωση, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και η Εni μετρούν περισσότερο από τέσσερεις δεκαετίες σταθερής και αξιόπιστης συνεργασίας.

 
  
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας