Στους κορυφαίους Talent Attractors διεθνώς η Schneider Electric

  12/09/2016 13:20
Στους κορυφαίους Talent Attractors διεθνώς η Schneider Electric

Η Schneider Electric, ο παγκόσμιος ειδικός στην ενεργειακή διαχείριση και τον αυτοματισμό, έχει καταχωρηθεί στη λίστα LinkedIn Top Attractors, μια λίστα η οποία αποτυπώνει τις 40 επιχειρήσεις οι οποίες προσελκύουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παγκοσμίως στο LinkedIn, την επαγγελματική υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.

Η λίστα Top Attractors του LinkedIn, είναι η πρώτη λίστα του είδους της, η οποία βασίζεται εξ ολοκλήρου σε ενέργειες των χρηστών της υπηρεσίας. Η μεθοδολογία για την κατάρτιση της λίστας αξιοποίησε ενέργειες όπως, αιτήσεις για εργασία, απασχόληση και προσλήψεις μονίμου προσωπικού. Οι συντακτικές ομάδες του επαγγελματικού κοινωνικού δικτύου παγκοσμίως, ανέλυσαν κυριολεκτικά δισεκατομμύρια ενεργειών, από περισσότερα από 433 εκατομμύρια μέλη του δικτύου, για να καταλήξουν σε μία μικτή βαθμολογία η οποία χρησιμοποιήθηκε για την τελική κατάταξη των νικητών.
Η Schneider Electric κατατάσσεται 30η μεταξύ των 40 πιο ελκυστικών εταιριών παγκοσμίως και 2η στη βιομηχανία της καθώς και ανάμεσα στις Γαλλικές επιχειρήσεις.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας