Δωρεάν εκπαίδευση για την εγκατάσταση μικρής κλίμακας λεβήτων και θερμαστρών βιομάζας 

  07/09/2016 09:55
Δωρεάν εκπαίδευση για την εγκατάσταση μικρής κλίμακας λεβήτων και θερμαστρών βιομάζας 

Ξεκινάει αυτό τον Σεπτέμβρη το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υποψήφιων εγκαταστατών μικρής κλίμακας λεβήτων και θερμαστρών βιομάζας, με στόχο την προετοιμασία υποψηφίων για εγγραφή τους στο Μητρώο Εγκαταστατών Μικρής Κλίμακας Λεβήτων και Θερμαστρών Βιομάζας. 
 
Το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών, ως εγκριμένος οργανισμός κατάρτισης από την Υπηρεσία Ενέργειας ενημέρωσε επίσημα τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη του δωρεάν εκπαιδευτικού προγράμματος. 
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν εγκαταστάτες  που πληρούν τα ακαδημαϊκά προσόντα και την επαγγελματική πείρα όπως αυτά καθορίζονται στους κανονισμούς περί Προώθησης και Ενθάρρυνσης της Χρήσης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Πιστοποίηση Εγκαταστατών Μικρής Κλίμακας Συστημάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας), ΚΔΠ 374/2015.

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται στα πλαίσια του έργου WE-Qualify «Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτιρίων με βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση». Τα προγράμματα κατάρτισης θα διεξαχθούν την περίοδο 21 Σεπτεμβρίου 2016 – 27 Οκτωβρίου 2016. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 40 ώρες εκ των οποίων οι 31 ώρες θα αφορούν το θεωρητικό μέρος και οι 9 ώρες την πρακτική εξάσκηση.  

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι 16 Σεπτεμβρίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το έντυπα αίτησης και το αναλυτικό πρόγραμμα, μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα του Ενεργειακού Γραφείου Κυπρίων Πολιτών του έργου WE-Qualify (www.cea.org.cy/we_qualify) ή μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο Παναγιώτη Καστανιά, στα τηλέφωνα 22667716 και 22667726. 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας