Η ατμόσφαιρα της Daikin

  18/07/2016 10:38
Η ατμόσφαιρα της Daikin

Η επιλογή του μότο “Αποστολή μας: Η τέλεια ατμόσφαιρα” δεν έγινε τυχαία για την φετινή καμπάνια της η κατασκευάστρια εταιρεία κλιματιστικών Daikin. Στη εταιρεία ο καθαρός αέρας στη σωστή θερμοκρασία, που δεν μεταφέρει βακτήρια και βλαβερούς μικροοργανισμούς, είναι ζωτικός για την ποιότητα ζωής, την υγεία και την ευεξία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, που όπως τονίζει έχει απόλυτη αίσθηση της κοινωνικής της ευθύνης, «αποστολή του οργανισμού είναι να παρέχει άνεση και τα οφέλη της τέλειας ατμόσφαιρας με την μικρότερη  επιβάρυνση στο περιβάλλον. Είναι γι’ αυτό που η Daikin επενδύει ανέκαθεν στην ανάπτυξη της τεχνολογίας, με αποτέλεσμα να εισαγάγει πρώτη στα μοντέλα των κλιματιστικών της πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως τα συστήματα VRV και VRT και πιο πρόσφατα τη σειρά Bluvolution με ενσωματωμένο καθαριστή αέρα και το νέο αέριο R32 που είναι φιλικό προς το περιβάλλον και μειώνει ακόμα περισσότερο τις εκπομπές CO2».

Σαν αποτέλεσμα, τα κλιματιστικά Daikin προσφέρουν ενεργειακές αποδόσεις, συντείνοντας αποτελεσματικά στην εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος, με ένα μεγάλο ποσοστό που αγγίζει το 30%.
«H Daikin, πιστή στη δέσμευση της για έναν πιο πράσινο πλανήτη, συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος, χρησιμοποιώντας τα ασφαλέστερα υλικά στην κατασκευή των κλιματιστικών της, επικεντρωμένη παράλληλα στην ασφαλή διαχείριση των κρίσιμων στοιχείων για την ατμόσφαιρα», προσθέτει η ανακοίνωση.
Η εταιρεία σημειώνει πως σύμφωνα με έρευνα της RAI Consultants, τα κλιματιστικά Daikin κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των Κυπρίων καταναλωτών, τόσο για τα οφέλη που προσφέρουν, όσο και για την αξιοπιστία της μάρκας και του δικτύου των συνεργατών τους.
Τα κλιματιστικά συστήματα Daikin για κάλυψη αναγκών ψύξης και θέρμανσης κατοικιών και επιχειρήσεων, διατίθενται μέσω της αντιπροσώπου εταιρείας Φάνος Ν. Επιφανίου Δ.Ε. Λτδ και του δικτύου των συνεργατών της σε όλη την Κύπρο.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας