Ημερίδα ΟΕΒ και Υπηρεσίας Ενέργειας

  13/07/2016 09:04
Ημερίδα ΟΕΒ και Υπηρεσίας Ενέργειας

Το Σχέδιο Χορηγιών «Εξοικονομώ – Αναβαθμίζω» θα απασχολήσει μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της ημερίδας που διοργανώνει η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (OEB) σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ενέργειας, του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού στις 15 Ιουλίου 2016. 
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει ενημέρωση για τις νομικές υποχρεώσεις μεγάλων επιχειρήσεων να προβαίνουν σε ενεργειακούς ελέγχους, καθώς και για τις ευκαιρίες επιχορηγήσεων προς όλες τις επιχειρήσεις μέσω σχεδίων χορηγιών.

Το Σχέδιο Χορηγιών «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ» θα παρουσιάσει ο κ. Ανδρέας Λιζίδης, από την Υπηρεσία Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού ενώ για τους ενεργειακούς ελέγχους και τους ενεργειακούς ελεγκτές θα μιλήσει ο κ. Ιωάννης Θωμά της Υπηρεσία Ενέργειας. Τέλος, για τις Ενεργειακές Υπηρεσίες και τις Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης θα προβεί σε παρουσίαση η κα Κατερίνα Πιριπίτση της Υπηρεσίας του υπουργείου. 

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί από τις 12.00 ως τις 14.00, στα γραφεία της ΟΕB. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστείλουν στην ΟΕΒ, μέχρι τις 14 Ιουλίου 2016, συμπληρωμένη τη δήλωση συμμετοχής, (αρ. φαξ. 22669459).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας