ΕnergyNews.com.cy: Τα πάντα για την ενέργεια σε Κύπρο και εξωτερικό

  08/07/2016 16:18
ΕnergyNews.com.cy: Τα πάντα για την ενέργεια σε Κύπρο και εξωτερικό

Το EnergyNews.com.cy, αποτελεί από την 1η Ιουλίου το νέο και πληρέστερο ειδησεογραφικό πόρταλ για όλα τα θέματα ενέργειας σε Κύπρο και εξωτερικό.
Το ενεργειακό πόρταλ είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων και της ΙΜΗ και στόχο έχει να παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση σε καθημερινή γύρω από όλα τα θέματα ενέργειας που απασχολούν επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές στην Κύπρο και να προβάλλει όλους τους φορείς και εταιρείες που συσχετίζονται με τον ευρύτερο τομέα.
«Η ΟΕΒ, έχει εδώ και χρόνια δώσει την απαιτούμενη σημασία στα θέματα ενέργειας, γι’ αυτό στη δύναμη των μελών της έχουν ενταχθεί όλοι σχεδόν οι επαγγελματικοί σύνδεσμοι που ασχολούνται με τα θέματα αυτά. Οι πρωτοβουλίες της ΟΕΒ δε σταματούν με τη λειτουργία του πόρταλ ενέργειας. Αντίθετα, αυτό θα δώσει έναυσμα για νέες δράσεις στο προσεχής διάστημα», σημείωσε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων, Χρίστος Μιχαηλίδης.
«Το Energy News πέρα από τον ενημερωτικό του χαρακτήρα είναι σημείο συνάντησης και έκφρασης για όλους τους σχετικούς με την ενέργεια φορείς. ΟΕΒ, Σύνδεσμοι, Ενεργειακό Γραφείο, Υπουργείο, ΡΑΕΚ. Μας δίνει βήμα, μας ενώνει, μας δίνει την ευκαιρία να ακουστεί η φωνή μας, να ακουστούν οι θέσεις μας, να φτάσουν τα αιτήματά μας στα κέντρα αποφάσεων», δήλωσε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας, Γιώργος Γεωργίου.
Η στρατηγική αυτή συνεργασία της ΟΕΒ και της ΙΜΗ θα ενδυναμώσει το ευρύτερο πεδίο ενημέρωσης γύρω από θέματα ενέργειας και θα αποτελέσει πηγή παραγωγής γνώσης και προβληματισμού για κάθε ενδιαφερόμενο.
  
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας