Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρουσίαση του ΕnergyNews 

  08/07/2016 15:25
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρουσίαση του ΕnergyNews 

 Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση του νέου ενεργειακού πόρταλ, EnergyNews.com.cy που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη, 7 Ιουλίου, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. 
 Το νέο ειδησεογραφικό πόρταλ, το οποίο καλύπτει πλήρως όλα τα θέματα ενέργειας, δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και της IMH. 

 Το παρών τους στην εκδήλωση έδωσαν σημαντικοί φορείς και παράγοντες της οικονομίας και του κυπριακού επιχειρείν, καθώς και εκπρόσωποι εταιρειών του τομέα της ενέργειας.

To EnergyNews.com.cy αποτελεί από την 1η Ιουλίου το νέο και πληρέστερο ειδησεογραφικό πόρταλ για όλα τα θέματα ενέργειας σε Κύπρο και εξωτερικό. Το ενεργειακό πόρταλ είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων και της ΙΜΗ και στόχο έχει να παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση γύρω από όλα τα θέματα ενέργειας που απασχολούν επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές στην Κύπρο και να προβάλλει όλους τους φορείς και εταιρείες που συσχετίζονται με τον ευρύτερο τομέα.

Αποτελεί την εγκυρότερη πηγή ενημέρωσης για θέματα ενέργειας. Με την άμεση στήριξη της ΟΕΒ και των σχετικών με ενέργεια συνδέσμων της, παρέχει καθημερινή ενημέρωση για όλα τα επίκαιρα θέματα ενέργειας στις ακόλουθες θεματικές ενότητες: Ηλεκτρισμό, Πετρέλαιο, Φυσικό Αέριο, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Φωτοβολταϊκά, Αιολικά, Υδροηλεκτρικά, Ηλιοθερμικά, Βιομάζα, Γεωθερμία), Εξοικονόμηση Ενέργειας, Περιβάλλον, Επιχειρήσεις, Σχέδια Χορηγήσεων. 
Σημειώνεται ότι πέραν από την καθημερινή, συνεχή ενημέρωση το EnergyNews.com.cy θα αποστέλλει κάθε Πέμπτη ενημερωτικό newsletter σε χιλιάδες παραλήπτες, με στόχο την άμεση και πληρέστερη ενημέρωσή τους γύρω από τις εξελίξεις σε θέματα ενέργειας. Το πρώτο newsletter θα αποσταλεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016. Για να γίνετε συνδρομητές, πατήστε εδώ.

Το EnergyNews.com.cy λειτουργεί αυτόνομα αλλά και μέσω της ιστοσελίδας του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online (
www.reporter.com.cy), του InBusinessNews (www.inbusinessnews.com) και του Gold News (www.goldnews.com.cy).
 
Η στρατηγική αυτή συνεργασία της ΟΕΒ και της ΙΜΗ θα ενδυναμώσει το ευρύτερο πεδίο ενημέρωσης γύρω από θέματα ενέργειας και θα αποτελέσει πηγή παραγωγής γνώσης και προβληματισμού για κάθε ενδιαφερόμενο.
 
  
Γενική άποψη από την εκδήλωση
Αντρέας Ξενοφώντος και  Άννα Παπαντωνίου από Papantoniou & Papantoniou LLC
Ελπίδα Λουκά Μιχαηλίδου από CNP Cyprus Insurance Holdings Ltd, Γεωργία Αποστόλου από USB Bank, Χάρης Παυλίδης και Ειρήνη Γεωργίου από ΙΜΗ
Γιώργος Μιχαήλ και Δάφνη Ροδίτου Τανκ από ΙΜΗ, Σταύρος Σπανός από Hyperion Systems Engineering Ltd και Ντίνος Λευκαρίτης από Petrolina (Holdings) Ltd
Γιώργος Γεωργίου, Πρόεδρος Επιτροπής Ενέργειας ΟΕΒ
Χρίστος Μιχαηλίδης  Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ)
Μαρία Πηλείδου από ΙΜΗ
Παρουσίαση του energynews.com.cy
Ανδρέας Πουλλικκάς πρόεδρος ΡΑΕΚ και Μιχάλης Αντωνίου, Γενικός Διευθυντής Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ)
Σταύρος Σπανός από Hyperion Systems Engineering Ltd, Γιώργος Γρηγοράς από ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΟΥ (EKO) και Ντίνος Λευκαρίτης από Petrolina (Holdings) Ltd
Αντρέας Στρατής από ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΟΥ (EKO), Χάρης Παυλίδης και Ειρήνη Γεωργίου από ΙΜΗ
Γιώργος Γαλλίδης από GALIDES Innovation, Βύρων Κρανιδιώτης από Bymica και Κώστας Χριστοφίδης Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ)
Μιχάλης Αντωνίου Γενικός Διευθυντής Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και Χριστίνα Παπαδοπούλου από ΑΗΚ
Αντρέας Λεοντιάδης από ΙΜΗ, Μάνος Βασιλείου από ΝΕΟΝ ENERGY και Χάρης Παυλίδης από ΙΜΗ
Έλενα Λεοντίου από ΙΜΗ, Άννα Παπαντωνίου από Papantoniou & Papantoniou LLC και Δάφνη Ροδίτου Τανκ από ΙΜΗ
Βούλα Νικολάου από ΙΜΗ και Ελένη Σταυρινίδου από GESOLAR CYPRUS LTD
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας