Γ. Γεωργίου: Δυνατό εργαλείο το Energynews.com.cy

  08/07/2016 10:30
Γ. Γεωργίου: Δυνατό εργαλείο το Energynews.com.cy

Ιδιαίτερα συγκινημένος αλλά και περήφανος για το νέο έργο της ΟΕΒ εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας και πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας της ΟΕΒ, Γιώργος Γεωργίου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου πόρταλ Energynews.com.cy. 

«Όταν πριν δύο χρόνια κατέθετα στην ΟΕΒ την ιδέα δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης ενημερωτικής διαδικτυακής πύλης με θέματα που αφορούν την Ενέργεια, ανυπομονούσα για αυτή τη μέρα. Για τη μέρα που η ιδέα θα γίνει πραγματικότητα. Και να που έφτασε! Η δημιουργία της ενημερωτικής πύλης Energy News αποτέλεσε έναν από τους κύριους στόχους της Επιτροπής Ενέργειας της ΟΕΒ, της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι», τόνισε. 

Όπως είπε, η ανάγκη για συνεχή, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των επιχειρήσεων και του κοινού για όλες τις εξελίξεις του τομέα της πράσινης ενέργειας είναι αδιαμφισβήτητη. Το Energy News πέρα από τον ενημερωτικό του χαρακτήρα είναι σημείο συνάντησης και έκφρασης για όλους τους σχετικούς με την ενέργεια φορείς. ΟΕΒ, Σύνδεσμοι, Ενεργειακό Γραφείο, Υπουργείο, ΡΑΕΚ. «Μας δίνει βήμα, μας ενώνει, μας δίνει την ευκαιρία να ακουστεί η φωνή μας, να ακουστούν οι θέσεις μας, να φτάσουν τα αιτήματά μας στα κέντρα αποφάσεων. Πιστέψτε με. Έχουμε στα χέρια μας ένα πολύ δυνατό εργαλείο επικοινωνίας», επεσήμανε. 

Ο κ. Γεωργίου υπογράμμισε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς τη συμβολή του προέδρου της ΟΕΒ, Χρήστου Μιχαηλίδη, ο οποίος αναγνώρισε το κενό που υπήρχε στο θέμα ενημέρωση για τα θέματα ενέργειας και αποδέχθηκε την εισήγηση για τη δημιουργία της πύλης. «Το ίδιο και ο αναπληρωτής Διευθυντής της ΟΕΒ, Κώστας Χριστοφίδης, ο οποίος αγκάλιασε την ιδέα με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, αλλά και όλα τα μέλη της Επιτροπής Ενέργειας, τα οποία συμφώνησαν ότι μια τέτοια πύλη είναι χρήσιμη και απολύτως απαραίτητη», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι καταλυτικό ρόλο σε όλο αυτό διαδραμάτισε και IMH η οποία κινήθηκε γρήγορα και μεθοδικά για να έχουμε σήμερα αυτό το άψογο αποτέλεσμα. «Θα στηρίξουμε τη δυναμική του Energy News με όλες μας τις δυνάμεις. Θα κρατήσουμε τον ενθουσιασμό και το πάθος ζωντανό ώστε να αναπτύσσεται συνεχώς και να καταστεί το δυναμικότερο μέσο έκφρασης και ενημέρωσης του τομέα μας», υποσχέθηκε καταλήγοντας.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας