Χ. Μιχαηλίδης: Η ΟΕΒ κεντράρει στην ενέργεια 

  08/07/2016 10:17
Χ. Μιχαηλίδης: Η ΟΕΒ κεντράρει στην ενέργεια 

Δύο νέα άτομα από τον τομέα της ενέργειας επιστρατεύει στο δυναμικό της η ΟΕΒ συνεχίζοντας τις προσπάθειές της για ενίσχυση και ανάδειξη του κλάδου της ενέργειας, της εξοικονόμησης και των ανανεώσιμων πηγών. 

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων, Χρίστος Μιχαηλίδης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου ειδησεογραφικού πόρταλ ενέργειας www.energynews.com.cy η ΟΕΒ, έχει εδώ και χρόνια δώσει την απαιτούμενη σημασία στα θέματα ενέργειας, γι’ αυτό στη δύναμη των μελών της έχουν ενταχθεί όλοι σχεδόν οι επαγγελματικοί σύνδεσμοι που ασχολούνται με τα θέματα αυτά. «Οι πρωτοβουλίες της ΟΕΒ δεν σταματούν με τη λειτουργία του πόρταλ ενέργειας. Αντίθετα, αυτό θα δώσει έναυσμα για νέες δράσεις τις οποίες σύντομα θα ανακοινώσουμε», πρόσθεσε.  

Ο κ. Μιχαηλίδης εξέφρασε την βεβαιότητα πως η πλούσια εμπειρία, το αναγνωρισμένο κύρος και ο άρτιος επαγγελματισμός που διαθέτουν η ΟΕΒ και η ΙΜΗ αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχία της συνεργασίας τους. «Ακόμα περισσότερο που η συνεργασία μας αφορά τον τομέα της ενέργειας ο οποίος δεν είχε μέχρι σήμερα εξειδικευμένο βήμα ολοκληρωμένης πληροφόρησης και ενημέρωσης», πρόσθεσε. 

«Με την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση τόσο της ΟΕΒ όσο και της ΙΜΗ, ο τομέας της ενέργειας στην Κύπρο θα έχει επιτέλους το δικό του διαδικτυακό χώρο, όπου θα αναρτούνται ειδήσεις και πληροφορίες για ένα κλάδο που καθημερινά εξελίσσεται και κεντρίζει το ενδιαφέρον κάθε πολίτη είτε είναι απλός καταναλωτής, επιστήμονας, επιχειρηματίας ή πολιτικός», είπε εκφράζοντας την βεβαιότητα πως η διαδικτυακή  αυτή πύλη θα αποτελέσει ένα σημαντικό και χρήσιμο εργαλείο για όλους και θα συμβάλει στην ενίσχυση του διαλόγου και γνώσης στα θέματα ενέργειας ευρύτερα.

«Δεν έχω καμιά αμφιβολία πως το νέο ειδησεογραφικό πόρταλ ενέργειας θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες των επισκεπτών, οι οποίοι θα το θέσουν στις πρώτες τους επιλογές. Ευχαριστώ ξανά από καρδιάς την ΙΜΗ για την θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα της ΟΕΒ, για συνεργασία στο θέμα αυτό, καθώς και για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν από την αρχή για να παρουσιάσουμε στο κοινό ένα απόλυτα αξιόλογο ειδησεογραφικό πόρταλ», κατέληξε. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας