ΟΕΒ: Εργαλείο προβολής και ενημέρωσης το ΕnergyNews

  01/07/2016 10:58
ΟΕΒ: Εργαλείο προβολής και ενημέρωσης το ΕnergyNews

Απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση της πληροφόρησης των μελών και των επιχειρήσεων στην Κύπρο, οι οποίες άμεσα ή έμμεσα ασχολούνται με τον τομέα της ενέργεια, έχει το νέο ειδησεογραφικό πόρταλ για τα θέματα ενέργειας, EnergyNews.com.cy, το οποίο γίνεται σε συνεργασία της Ομοσπονδίαwς Εργοδοτών και Βιομηχάνων (OEB) και της IMH.
Σε δηλώσεις του στο EnergyNews, ο πρόεδρος της ΟΕΒ, Χρίστος Μιχαηλίδης εξηγεί ότι η ενέργεια «ούτως ή άλλως αφορά το σύνολο της οικονομίας και γι' αυτό αποτελεί τομέα υψίστης σημασίας, ανεξαρτήτως των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ».
Όπως αναφέρει ο κ. Μιχαηλίδης, «η επιλογή της IMH δεν είναι τυχαία, καθώς γίνεται δεδομένης και της επιτυχούς παρουσίας της εταιρείας στην οικονομική πτυχή των ΜΜΕ».
Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της ΟΕΒ σημειώνει ότι η Ομοσπονδία «λόγω της σημασίας που αποδίδει στην ενέργεια, έχει αγκαλιάσει και φιλοξενεί όλους τους συνδέσμους, που άμεσα ή έμμεσα ασχολούνται με τον τομέα».
Μεταξύ άλλων, ο κ. Μιχαηλίδης τονίζει ότι αυτό το νέο εργαλείο αναμένεται να βοηθήσει την επιχειρηματική κοινότητα, «παρέχοντας σωστή πληροφόρηση, προβολή θέσεων, προβολή και παρουσία των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την ενέργεια».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας