Διάλεξη ΟΕΒ για βελτίωση ενεργειακής απόδοσης συστημάτων θέρμανσης & κλιματισμού

  02/11/2017 13:01
Διάλεξη ΟΕΒ για βελτίωση ενεργειακής απόδοσης συστημάτων θέρμανσης & κλιματισμού

Η ΟΕΒ διοργανώνει διάλεξη με τίτλο «Συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού – Νομικό πλαίσιο και επιθεωρήσεις για βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης», στις 15 Νοεμβρίου, 16:00 – 18:00, στα κεντρικά γραφεία της ΟΕΒ.

Για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των υφιστάμενων τεχνικών συστημάτων σε κτίρια, τα τελευταία χρόνια έχουν νομοθετηθεί απαιτήσεις που αφορούν την εγκατάσταση τεχνικών συστημάτων, τη ρύθμιση και λειτουργία τους. Οι απαιτήσεις αυτές λειτουργούν συνεργατικά με τις επιθεωρήσεις από εξειδικευμένο προσωπικό, οι οποίες πρέπει να πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής των τεχνικών συστημάτων.

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου (Υπηρεσία Ενέργειας, ΥΕΕΒΤ) θα παρουσιάσει το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο που αφορά στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης σε συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού, ενώ ο Δρ Απόστολος Μιχόπουλος (ΤΕΠΑΚ) θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους και πρόνοιες των επιθεωρήσεων των συστημάτων αυτών.

Η συμμετοχή στις διαλέξεις για την ενέργεια και το περιβάλλον που διοργανώνονται από την ΟΕΒ είναι δωρεάν για το προσωπικό όλων των επιχειρήσεων/οργανισμών μελών της ΟΕΒ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διάλεξη και δήλωση συμμετοχής εδώ.

Πίσω στην αρχή της σελίδας