4ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Με το μήνυμα «Μαζί κάνουμε θαύματα»

Δελτίο Τύπου  24/09/2018 13:25
4ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Με το μήνυμα «Μαζί κάνουμε θαύματα»

Η ανθρωπιά και η αγάπη πλημμύρισαν το απόγευμα της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου 2018, την πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα, όπου με τη μαζική συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων κάθε ηλικίας και στην παρουσία πολλών επισήμων, πραγματοποιήθηκε, το 4ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, για την ενίσχυση του Συνδέσμου «Μωρά θαύματα».
 
Με το μήνυμα «Μαζί κάνουμε θαύματα», η Λάρνακα έζησε υπέροχες στιγμές σε μια από τις μεγαλύτερες ψυχαγωγικές και συνάμα φιλανθρωπικές εκδηλώσεις της χρονιάς. Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και η δράση των 300 και πλέον εθελοντών της Petrolina Community, της Petrolina Kids Community και άλλων φίλων εθελοντών, με αποτέλεσμα το 4ο Φεστιβάλ Προσφοράς της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, να πετύχει με το παραπάνω τον σκοπό του, συνδράμοντας στην υλοποίηση των στόχων του Συνδέσμου  «Μωρά θαύματα».  
 
Πέραv από τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του Φεστιβάλ, η εκδήλωση συνδύαζε δεκάδες ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες. Στον χώρο, λειτούργησαν περίπτερα με διάφορα παιχνίδια για όλη την οικογένεια. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεχώρισε για την ποιότητα και την πολυμορφία του. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ το Φεστιβάλ ζωντάνεψαν με την παρουσία τους η Παιδική χορωδία του Δήμου Λάρνακας και  ο Ανδρόνικος. Η εκδήλωση έκλεισε πανηγυρικά με συναυλία από τις Melisses, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους. 
 
Η είσοδος και η συμμετοχή στα παιχνίδια ήταν δωρεάν, με τα έσοδα από τις πωλήσεις των φαγητών και ποτών να διατεθούν για το έργο του Συνδέσμου «Μωρά θαύματα». Επίσης, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στήριξε την όλη προσπάθεια με το επιπλέον ποσό των €25,000, το οποίο παραδόθηκε στην Πρόεδρό του, κ. Στέλλα Κυριακίδου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 
Πίσω στην αρχή της σελίδας