Η ExxonMobil «Εξερευνητής της Χρονιάς 2017»

  01/02/2018 17:24
Η ExxonMobil «Εξερευνητής της Χρονιάς 2017»

Η ExxonMobil έχει ονομαστεί «Εξερευνητής της Χρονιάς 2017» (Explorer of the Year) από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου, σε αναγνώριση της αριστείας και της καινοτομίας στην παγκόσμια ενεργειακή βιομηχανία. 

«Το βραβείο αυτό είναι αναγνώριση των επιτυχημένων προσπαθειών της ExxonMobil για ανακάλυψη πόρων υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικά και με ασφάλεια », είπε ο Steve Greenlee, Πρόεδρος της ExxonMobil Εxploration Company. 

«Η αναγνώριση αυτή δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αφοσίωση των υπαλλήλων μας και την καθημερινή δέσμευσή τους για την ασφάλεια και την επιχειρησιακή αριστεία σε κάθε στάδιο της εξερεύνησης», τόνισε ακόμα. 

Κατά το 2017, η ExxonMobil ανακοίνωσε αρκετές ανακαλύψεις και εξαγορές σε διάφορες χώρες, όπως Βραζιλία, Κύπρο, Ισημερινή Γουινέα, Γουιάνα, Μαυριτανία, Παπούα Νέα Γουινέα και το Σουρινάμ.
 
O Mike Cousins (κέντρο), Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της ExxonMobil Exploration Company, παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της ExxonMobil σε εκδήλωση τον Δεκέμβριο στο Λονδίνο.

Πίσω στην αρχή της σελίδας